Del

Opplevelser i Vestby

Vestby kommune ligger vakkert til ved Oslofjorden helt syd i Follo og til tross for at kommunen ikke er så stor, er det likevel mye man kan finne på! Under er en kurert liste over morsomme aktiviteter man kan utnytte i Vestby!


1. Racing Performance Center

Gå til forside

Alle våre semi-motion racing simulatorer i ett rom på Racing Performance Center

Racing Performance Center er ett racing simulator senter som holder til i Vestby. Her får man muligheten til å kjøre moderne simulatorer og passer perfekt enten man kommer alene eller med venner og familie. Det tilbys også mulighet for arrangementer for bedrifter, bursdager, utdrikningslag og mer!


2. Vestby storsenter (Alti Vestby)

Gå til nettside

Alti Vestby har en sentral plassering i en veletablert storhandelsdestinasjon ved E6, 25 min. sør for Oslo, i en raskt voksende kommune. Vestby Storsenter åpnet dørene i 2013, endret navn til Alti Vestby i 2024, og fremstår som et moderne og veletablert kjøpesenter.


3. Oslo Fashion Outlet

Gå til nettside

På Vestby, kun 25 minutter utenfor Oslo finner du Oslo Fashion Outlet. Her er det samlet 60 av de største Skandinaviske og internasjonale mote- og livsstilsmerker på et sted. Se et unikt utvalg av butikker med høy kvalitet innen mote, interiør og sportsmerker. Alt til outletpris, spar opptil 70% av ordinær pris.


4. Funplays Vestby (Tidligere kalt eventyrfabrikken)

Gå til nettside

Funplays, tidligere kalt “Eventyrfabrikken” tilbyr en rekke morsomme aktiviteter for alle aldre! Her kan du ta med familien for en actionfylt dag og få mye for pengene!


5. Klatring

Gå til nettside

Lei av at alt er så enkelt? Da bør du sjekke ut klatring i Vestby! Her vil man kunne utfordre seg selv uten å møte taket så fort. Dette er også en perfekt aktivitet siden det er utrolig morsomt alene, men også med venner, familie, kjæreste, kollega, “you name it”!


6. Risil Skatepark

Gå til nettside

Risil skatepark er en utendørs skatepark som åpnet i år 2000 og ble oppgradert til en betongpark i 2016. Denne parken er ett resultat av initiativ fra både lokale personer og kommunen og er definitivt verdt å besøke dersom man er interessert i skating.