Skip to main content

Betingelser - Personvernerklæring

Betingelser - Personvernerklæring

Hvem vi er

Racing Performance Center, Nordlysveien 6, 1543 Vestby.

Alle henvendelser enten på:
Tlf +47 97124797
Epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Vår nettstedsadresse er: www.rpc.as 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi samler inn personopplysninger om brukere og besøkende på nettstedet. Dette kan omfatte personopplysninger, slik som navn, e-postadresse, brukerkontoinnstillinger, transaksjonsdata slik som kjøpsinformasjon, og teknisk informasjon slik som opplysninger om informasjonskapsler.

Vi lagrer ingen sensitive opplysninger om deg eller dine.

Vi samler inn opplysninger i henhold til gjeldende lovverk for datainnsamling, og etter samtykke fra deg som bruker.

Personopplysninger blir også generert av tekniske prosesser slik som kontaktskjema, kommentarer, informasjonskapsler og innbygging av innhold fra tredjeparter.

Kontaktskjemaer

Alle kontaktskjemaer settes opp med automatisk sletting når de er besvart. Informasjon i kontaktskjemaer benyttes ikke til markedsføring.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en påmelding/bestilling på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker Google Analytics til innsamling av brukerdata anonymisert.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler dine opplysninger med PayPal som er oppgjørspartner.

Som standard deler ikke Joomla noen personopplysninger med andre.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som bestiller/melder seg på seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan be slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Vi bruker webhosting fra Pro ISP, så opplysninger som påmelding/bestillinger ligger i vårt webhotell hos dem.

Europeisk personvernlovgivning krever at opplysninger som omhandler europeiske borgere, og som sendes ut av EU, beskyttes på samme måte som om opplysningene befant seg i Europa.

Din kontaktinformasjon

Anders Grandahl, Tlf 97124797 og epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Alle ansatte er opplært i behandlig av personvern. Vi har gjennomført en analyse av (PIA), og all kommunikasjon er kryptert.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi bestreber oss hele tiden til å unngå feil. Gjennom interne rapporteringssystemer, kontaktmekanismer mener vi å ha kontroll på dette.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi har pr i dag ingen opplysningsinnsamling fra tredjeparter.

Hva vi samler og lagrer

Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

 • Produkter du har sett: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
 • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av avgifter og frakt
 • Fraktadresse: Vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Merk: du vil kanskje beskrive nærmere hvordan du bruker informasjonskapsler, og lenke til det herfra.

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til for eksempel:

 • Sende deg informasjon om din konto og bestilling
 • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
 • Behandle betalinger og forhindre svindel
 • Sett opp din konto for butikken vår
 • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne avgifter
 • For å forbedre våre butikktjenester
 • Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige ordre.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon i XXX år av regnskaps- og avgiftsmessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vi tar også vare på kommentarer og omtaler, hvis du velger å skrive dem.

Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel Systemadministrator:

 • Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
 • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

Hva vi deler med andre

Vi deler opplysninger med tredjepartsleverandører som hjelper oss med å behandle ordre; for eksempel PayPal.

Betalinger

Vi aksepterer betalinger gjennom PayPal og VIPPS. Når betalingen behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til de over, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Security logs are retained for 14 days.

PayPal Checkout

By using this extension, you may be storing personal data or sharing data with an external service. Learn more about how this works, including what you may want to include in your privacy policy.